Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Peli

" Jokin istui siellä. Nuori kallisteli pitkää naamaansa ja hivuttautui lähemmäs katsomaan tilannetta. Otus näytti erilaiselta, ei lainkaan sellaiselta, mihin hän oli itse tottunut... Ja oliko sillä edes suomuja? Mikä se sitten oli?

Pian sulkapeitteinen otus käänsi katseensa hänen suuntaansa. Hiljaisuus tuntui ikuiselta. "

Tervetuloa Jurassicin pelipuolelle! Täällä on se kaikki tärkein häppeninki, eli roolipelaus. Vilkaisethan esimerkkiroolin alapuolelta, jos olet uusi roolipelaamisessa! Myös sen alla oleva pienemmällä kirjoitettu teksti olisi hyvä lukea, ettei synny väärinkäsityksiä ja turhia virheitä.

Esimerkkirooli:

Rexy katsoi eteenpäin, missä pieni rotta etsi hyönteisiä ruoakseen. Nuori urosraptori otti muutaman askeleen eteenpäin, mutta epäröi nähdessään allosauruksen kauempana. Ehtisikö hän nappaamaan rotan? Hän mietti asiaa hetken aloillaan.

"Äh, aivan sama", hän mutisi ja kääntyi takaisin pusikkoon. Hän ei uhraisi henkeä yhden vaivaisen rotan vuoksi.

HUOM! Käytäthän roolipelatessa "näitä" merkkejä, kun hahmosi puhuu. Jos roolipelaat jonkun kanssa, odota kunnes hän on kirjoittanut!  

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kiiukka

07.04.2019 12:05
Cara

Cara sai toivomansa reaktion urokselta. Troodon totesi, että se olisi täydellinen suupala. Uroskin pudottautui matalaksi ja pienellä nyökkäyksellä kertoakseen olevansa valmis. Cara lähti seuraamaan urosta. He kulkivat puskien suojassa, vatsan miltei koskien aluskasvillisuuden peittämää maata. Puskien loppuessa troodon säntäsi keskenkasvuista parasaurusta kohti. Cara murahti kuuluvasti, jotta saisi pientä paniikkia aikaan. Lauma lähti pakoon ja koko maa tärisi niiden juostessa hätääntyneenä. Keskenkasvuinen yksilö ei päässyt laumansa mukaan, kun Cara katkaisi siltä reitin. Parasaurus kääntyi toiseen suuntaan hätäisesti puuskuttaen. Velociraptor lähti juoksemaan parasauruksen vieressä näykkien sitä jaloista aina vähän väliä. Naaras jännitti lihaksensa ja loikkasi saaliin selkään. Parasaurus jatkoi juoksemista yrittäen pyristellä raptoria pois selästään. Se ei onnistunut. Cara upotti kyntensä syvälle saliin nahkaan. Pieni verinoro alkoi valumaan parasauruksen kylkeä pitkin. Sen päivät olisivat luetut.

Nimi: Odison

20.03.2019 23:53
Kiilo
Pääsen jotenkin ihmeessä laumaa pakoon. Koitin juosta mutta siitä ei tullut mitään ^tuohon laumaan en enää palaa^ koitin nousta ylös

Nimi: Kahvi

18.03.2019 20:23
Tora

Uros kohdisti katseensa keskenkasvuiseen yksilöön. Se olisi toden totta täydellinen; hieman erillään laumasta, eikä sitä vartioitu niin tiukasti kuin poikasia. Troodon hymähti tyytyväisenä ja nyökäyttäen päätänsä.
"Jep, täydellinen suupala", hän totesi hiljaa, lopulta pudottautuen myös itse vaanimaan naaraan vierelle. Hän ei aikonut kysellä tai suunnitella kummempaa strategiaa, sillä muutama nopea isku ja puraisu herkkään kaulaan saattaisivat jo ne olla tarpeeksi.
Tora vilkaisi naarasta ja nyökkäsi uudelleen, tällä kertaa kertoakseen olleensa valmis. Hän ei siis turhia aikaillut.
Päästyään tarpeeksi lähelle - ja suojaisien puskien loppuessa - Tora pinkaisi eteenpäin hyökätäkseen parasauruksen kimppuun.

Nimi: Kiiukka

13.03.2019 15:38
Cara

Cara kulki troodonin vierellä vatsa kuristen. Hän saattoi jo kuvitella pehmeän lihan hampaissaan ja itselleen täyden vatsan. Siitä onkin jo aikaa ja nyt vihdoin ja viimein sellainen päivä koittaisi. Velociraptor kuuli uroksen mutisevan itsekseen. Naaras ei kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, kun troodon kysyi samalla vilkaisten, halusiko naaras aikuisen vai poikasen. Caralle ei olisi niinkään väliä kumpi se olisi. Poikaset olivat toisaalta helpompaa saalista, mutta lauma vartioi niitä tiukasti. Aikuiset olivat haastavampia kaataa, sillä ne jo pistivät vastaankin ja heitä oli vain kaksi. Jos nyt vain joku harhailisi erilleen laumasta...
"Ei sillä ole niinkään väliä, mutta miten olisi tuo?" Cara sanahti. Hän viittasi sanoillaan laumastaan erillään olevaan parasaurukseen. Se näytti olevan keskenkasvuinen eli ei poikanen, mutta ei aikuinenkaan. Se olisi juuri sopiva heille. Velociraptor pudottautui vaanimisasentoon ja vilkaisi urosta kuin kysyäkseen oliko tämä valmis

Nimi: Odison

09.03.2019 21:06
Kiilo
Johtaja oli hyvin vihainen. Olin juoksemassa pakoon mutta kipea jalkani petti. Ja lauman johtaja raapaisi minua vähän.

Nimi: Kahvi

09.03.2019 20:52
Tora

Tora oli tyytyväinen, sillä naaras oli seurannut häntä. Hän ei kiinnittänyt huomiota enään utahraptoreihin, sillä huomasi kyllä heidän johtajan ja äskeisen Kiilon hässäkän. Sen sijaan hän haisteli ilmaa, toivoen löytävänsä jonkun hajujäljen herkullisen saaliin luokse...
"Ohh, ihanan tuttu tuoksu", hän murahti hiljaa itsekseen. Sitten uros vilkaisi naarasta, miettien jo, että kenestä lauman jäsenestä voisi aloittaa. Jos hän oli oikeassa, hän oli ennenkin törmäillyt samaiseen parasauruslaumaan, mutta sen aggressiivinen uros onnistui aina häätämään hänet pois. Ehkäpä hän voisi kokeilla antaa opetuksen?
Troodon haisteli ilmaa ja laskeutui vaanimisasentoon, sillä huomasi jo tutunnäköisen kasvinsyöjän muutaman kymmenen metrin päässä.
"Haluatko aikuisen vai poikasen?" hän kysyi matalalla äänellä naaraalta, viitaten aukiolla muutamaan laiduntavaan dinosaurukseen.

Nimi: Kiiukka

09.03.2019 14:11
Cara

Naaras huomasi troodonin epäröivän katseen, kun uros vilkaisi häntä. Cara silmien katse oli peilikuva uroksen omista sielunpeileistä. He eivät voisi voittaa vihaisia utahraptoreita, jotka halusivat silpoa heidät. Naaras on samaa mieltä troodonin kanssa, että se olisi itsemurha. Höyhenpeitteinen uros peruutti hieman ja muistutti pasasauruksista. Velociraptor oli miltei unohtanut nälkänsä tässä välikohtauksessa. Cara huokaisi ja nieli tappionsa.
"Olen mukana", naaras sanahti hieman kuivaan sävyyn. Pakeneminen ärsytti raptoria, mutta Cara halusi elää. Hän lähti seuraamaan troodonta ja naaras kuuli juoksuaskelia takanaan. Utahraptorit lähtivät kaksikon perään. Cara vilkaisi nopeasti taakseen kuitenkaan pysähtymättä. Hän näki Kiilon kaatavan lauman johtajan ja siinä samassa lauma pysähtyi. Lauman johtaja näytti hyvin vihaiselta ja naaraasta murhanhimoiselta. Punasulkainen uros saisi kuulla kunniansa lauman taholta. Velociraptor kiihdytti vauhtiaan troodonin vierelle. Hän mietti, miksi Kiilo teki niin. Punasulkainen utahraptor saattaisi kokea hyvinkin ison rangaistuksen teostaan. Ei naaras kuitenkaan sitä saastaa säälinyt, vaikka uros sattuikin pelastamaan heidät. Ei se sitä ansaitsisi, mutta miksi velociraptor ja troodon sitten ansaitsivat Kiilon mielestä? Se jäisi arvoitukseksi, eikä naaras sitä sen enempää miettinyt, kun hän haistoi jo saalista.

Nimi: Odison

07.03.2019 22:03
Kiilo
Jäin pidättämään laumaa mutta he pääsivät lävikseni. Juoksin luman johtajaa päin ja Kaadoin hänet siten lauma pysähtyy. Sain johtajan kaadettua. Johtaja näytti hyvin vihaiselta.

Nimi: Kahvi

07.03.2019 21:10
Tora

Uros pörhisti sulkapeitettään. Oliko utahraptorilla ollut laumakin? Hän siristi silmiään varautuneena ja vilkaisi naarasta epäröiden. Aiemmin heillä oli mahdollisuus voittaa, mutta utahraptorit olivat vaarallisia laumassa. Nopeita, suuria ja tappavia. Tora oli siirtänyt katseensa haavoittuneeseen Kiiloon ja vilkaissut naarasta uudelleen. Myös tämä oli näyttänyt luovan kysyvyä katseita troodonin suuntaan, mutta ihmekös sekään.
"Pahus", hän ärähti ja kuiskasi sitten, "Se olisi itsemurha", hän viittasi päättömään hyökkäykseen. Verenhimoinen tai ei, Tora ei haluaisi vielä päättää päiviään. Niinpä hän peruutti ensin muutaman askeleen, sitten lähti reippaasti kävelemään toiseen suuntaan. Uros vilkaisi naarasta uudelleen ja sanahti:
"Jos parasaurukset vielä kiinnostaa, niin tule mukaan."

Nimi: Kiiukka

07.03.2019 19:41
Cara

Cara vain katsoi hyvin epäluuloisena utahraptoria. Tuon saastan olisi parasta lähteä, naaras ajatteli. Velociraptor ainakin oli valmis kynsimään punasulkaiselta urokselta silmät päästä. Troodon vilkaisi naarasta keltaisten silmien katseella ja Cara oli samaa mieltä uroksen kanssa.
"Niin alahan laputtaa", naaras murahti ja irvisti Kiilolle. Utahraptor myöntyi tappioonsa ja olikin lähdössä, mutta sitten uroksen lauma tuli vastaan. Ne näyttivät hyvin nälkäisiltä ja vihaisilta. Kiilo huudahti, että kaksikon olisi parasta lähteä. Utahraptor jäi pidättelemään aggressiivista laumaansa. Cara vilkaisi troodonta. Tässä tilanteessa järkevintä olisi paeta, jos he eivät haluaisi joutua vieraan lauman kynsittäviksi. Velociraptor ei haluaisi myöntää häviötään, mutta se taitaisi olla ainoa vaihtoehto. Cara murisi uhkaavasti Kiilolle ja tämän laumalle. Hän jäi odottamaan troodonin mielipidettä asiaan. Kiilo oli edelleen haavoittunut ja se saataisiin ainakin pois päiviltä, naaras ajatteli. Cara ainakin päättäisi utahraptorin elämän heti kun olisi mahdollista. Ilman taistelua ei kannattaisi luovuttaa, mutta olisiko tämä kaiken sen väärti?

Nimi: Odison

03.03.2019 16:59
Kiilo
"selvä selvä lähden" olin lähdössä mutta näin laumani tulevan vastaan. Kaikki näytti vihaisilta "hei juoskaa te pois jos ette halva laman kynsiis" jäin pidättelemään laumaa.

Nimi: Kahvi

03.03.2019 14:00
Tora

Hän silmäili urosta epäluuloisena. Anteeksipyyntöjä? Hah, luultavasti tämä "Kiilo" valehtelisi toteamansa nälän vuoksi ja tahtoi uskotella olevansa pahoillaan. Tora ei lankeaisi siihen ansaan tuollaisen näytöksen jälkeen. Uros vilkaisi velociraptoria, joka ei hänkään vaikuttanut olevan kovin vakuuttunut. Hyvä vain.
"Parasta siis totella, poju", troodon jatkoi heti naaraan jälkeen ja alkoi kuopimaan maata jaloillaan.
"Olet alakynnessä. Jos viivytät meitä vielä hetken, niin", hän keskeytti hetkeksi vilkaistakseen naarasta, "nälkä saattaa voittaa, ja... Niin. Tiedäthän mitä tarkoitan?"

Nimi: Kiiukka

01.03.2019 20:58
Cara

Troodonkin vielä sanahti punasulkaiselle urokselle leukaansa naksauttaen. Cara silmäili utahraptoria epäilevästi, kun tämä puhkesi puhumaan. Punasulkainen muukalainen sanoi nimensä olevan Kiilo. Velociraptor hymähti pieneen ääneen. Nimi ei ollut mitenkään erikoinen ja naaraalla ei ollut aikomustakaan kertoa omaa nimeään. Mitä turhia jorinoita. Kiilo sanoi haistavansa, että he olivat laumattomia. Caran silmät kapenivat jälleen viiruiksi. Harmaasuomuinen näytti hampaitaan ja murisi. Kiilo pyyteli anteeksi käytöstään. Kuinka tuo saasta kehtasi edes luulla, että se saisi anteeksi tekonsa. Cara jännitti lihaksensa ja meni matalammaksi.
”Oletko aivan laho päästäsi?” naaras tiuskaisi. Hän ei todellakaan ala kaveeraamaan tuollaisen kanssa.
”Nyt sinulla on viimeinen tilaisuus lähteä”, velociraptor murahti. Naaras vilkaisi pikaisesti troodoniin kuin varmistaakseen, että uros olisi samaa mieltä. Cara ei kuitenkaan aikoisi odottaa sitä, oliko uros samaa mieltä vai ei. Hän hyökkäisi, jos utahraptor ei lähtisi ja äkkiä.

Nimi: Odison

01.03.2019 20:04
Kiilo
"en itse tykkää olla laumssa ja haistan että te olette laumattomia mutta nimeni on Kiilo anteeksi käyttäytymiseni olen nälkäisenä aika vihainen ja aggressiivinen" sanoin heille

Nimi: Kahvi

28.02.2019 18:14
Tora

Hän ei perääntynyt kun utahraptor yritti päästä pois naaraan painon alta, hän ainoastaan tarkasteli toista urosta varautuneena. Tämä osasi pistää kyllä loukkaantuneeksi melko hyvin hanttiin - etenkin, kun oli alakynnessä. Troodon hymähti ja siirsi katseensa velociraptoriin, joka oli siirtynyt pois uroksen päältä.
Tora suuntasi omankin katseen uudelleen muukalaiseen.
"Hah, jep. Lähde nyt, niin saatamme päästää sinut pälkähästä", hän napsautti leukansa kiinni kuuluvasti ja nosti päätänsä korkeammalle.

Musiikkia pelihetkiin

  

©2019 jurassic - suntuubi.com